To a new beginning

Att efter 5 års frånvaro som frisör känna en saknad och en vilja att återuppta mitt yrke igen känns märkligt på något vis. Jag var så trött på allt där hösten 2011 trött på tiderna, trött på folk och framförallt trött på  att ha konstant ont i armar och händer.

Men vad har då ändrats?

Egentligen inte så mycket,  jag tycker fortfarande att arbetstiderna är trista att folk som klagar och gnäller kan kvitta. Och kronisk smärta nej det vill jag verkligen inte ha tillbaka.  MEN en idé har grott i mitt huvud väldigt länge om en hemsida för vintage/retro/rockabilly/pinup frisyrer och hår. Att tipsa om bra tutorials och var man kan finna verktygen och såklart frossa i inspiration!

Efter flera år på skolbänken och två underbara barn senare så hittar jag mer och mer tillbaka suget efter frisörbranchen och framförallt den enorma inspirationskälla som finns i denna bransch.  Tror det är få förunnat att ha så mycket utveckling och inspiration i sitt vardagliga arbete.

Så jag ser mycket fram emot att komma igång att skriva  här.

 

En reaktion på ”To a new beginning”

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *